Træning - Steen Garset

TRÆNING.dk og Steen Garset

er din personlige træner

Steen Garset

Jeg har haft tilknytning til cykelsport lige siden min ungdom. Først som cykelrytter, siden hen som træner på klubniveau og som landstræner i Danmarks Cykle Union. Var landstræner i 90’erne med særlig ansvar for mountainbikerytterne, i den periode, som kan kaldes dansk mountainbike-guldalder. Har således i en længere årrække beskæftiget mig med træningsplanlægning, kost planlægning, bikefit m.m. på eliteniveau.

Har arrangeret et utal af træningslejre og cykelrejser til udlandet.

Har gennem de senere år holdt foredrag og arrangeret kurser og træningsture hos motionsklubber, firmaer, idrætsorganisationer m.m. og har her igennem godt indblik i motionscyklistens vilkår.

Bo Wacker, Idræts- & Udviklingskonsulent DGI

Hos DGI afholder vi mange kurser og uddannelser for motionscykelfolket. Et af disse kurser har været ”Bjergcykling for begyndere”.

Kurset har været en kæmpe succes og vi har efterhånden haft mere end 150 motionister igennem kurset. Dette er rekord for denne type kurser, og der har været stor efterspørgsel og ventelister på disse udsolgte events.

En meget væsentlig årsag til succesen er at vi benytter Steen Garset som instruktør og underviser. Steens indgang til materialet og hans facon gør at begyndere i sporten føler sig trygge og hørt. En god blanding af teori og praksis gør undervisningen og kurset populært og Steen store erfaring og kendskab til cykelmiljøet gør at der altid kan komme en relevant historie eller to. Jeg kan trygt anbefale Steen som underviser.

Ejnar Bertelsen, Formand Nykøbing Sjælland Cykelmotion

I Nykøbing Sjælland Cykelmotion har vi flere gange haft glæde af Steen Garset. Første gang var til en klubaften, hvor hovedemnet var køreteknik. Efterfølgende mødtes vi en aften på Værløse Flyveplads, hvor vi i praksis øvede det indlærte fra foredraget. Steen er fremragende både som instruktør og til at sætte ord på alt det vi gør –nok uden at tænke så meget over det. Herved opdager alle, at der er rigelig plads til forbedringer. Som Steen sagde: ”Dit cykleliv bliver aldrig det samme efter dette” –det har han helt ret i.

Vi har også haft Steen på besøg til klubaftner hvor emner var bikefit, indstilling af cyklen, færdsel i trafikken og meget andet. Steen øser ud af sin kæmpe viden om cykling, noget vi alle fik stort udbytte af.

Jeg kan varmt anbefale at invitere Steen Garset på besøg i jeres klub.

Arrangementer

TRÆNING.dk afholder foredrag, kurser og træning i klubber, foreninger og firmaer.

Er du interesseret – så kontakt mig via mailformularen nedenfor!

Cykleteknik

Gennemgang af færdigheder og øvelser, som vil udvikle en dygtig cyklist med sikker og effektfuld teknik.

Foredragsaftenen kan evt. efterfølges af fælles træningsture, som så er 2. etape i temaet Cykleteknik. Instruktion og træning i hvordan det gøres!

Bjergcykling for begyndere

En gennemgang af, hvad man skal kunne på bjergveje – øvelser til din træning!

 • Kontrol på nedkørsler
 • Teknik i sving
 • Kadence og effekt
 • Restitution
 • Forstå bremseteknik

Gør det selv Bikefit

Simpelt værktøj til indstilling af cyklen, så den passer rytteren.

 • Korrekt indstilling af udstyr
 • Undgå typiske fejl (og skader)
 • Simple guidelines og sund fornuft
 • Hjælp til selvhjælp i klubben – bistå din træningsmakker med råd og vejledning.

Træningsplanlægning

Gennemgang af værktøjer til at sammensætte sit eget målrettede træningsprogram. Beskrivelse af intensitetszoner og relaterede øvelser.

Effekt i cykling

Hvad bruges effekten af vores pedaltråd til?
En gennemgang af forskningsdata fra elitecyklister.

Selvevaluering

Selvevalueringsøvelse, som kan pege på de næste forhold eller færdigheder, der skal forbedres i bestræbelsen på at blive en bedre cykelrytter.

Hvad har du brug for?

– et længere forløb med træning og kursus for virksomhed, eller ehvervsnetværk?
Vi lever af gode cykleoplevelser!

Kontakt mig i mailformular nedenfor!

  TRÆNING.dk og Steen Garset er din personlige træner.

  START HER

  Steen Garset
  Jeg har haft tilknytning til cykelsport lige siden min ungdom. Først som cykelrytter, siden hen som træner på klubniveau og som landstræner i Danmarks Cykle Union. Var landstræner i 90’erne med særlig ansvar for mountainbikerytterne, i den periode, som kan kaldes dansk mountainbike-guldalder.Har således i en længere årrække beskæftiget mig med træningsplanlægning, kost planlægning, bikefit m.m. på eliteniveau.Har arrangeret et utal af træningslejre og cykelrejser til udlandet.Har gennem de senere år holdt foredrag og arrangeret kurser og træningsture hos motionsklubber, firmaer, idrætsorganisationer m.m. og har her igennem godt indblik i motionscyklistens vilkår.

  ___________________________________________________________________

  Bo Wacker, Idræts- & Udviklingskonsulent DGI
  Hos DGI afholder vi mange kurser og uddannelser for motionscykelfolket. Et af disse kurser har været ”Bjergcykling for begyndere”.Kurset har været en kæmpe succes og vi har efterhånden haft mere end 150 motionister igennem kurset. Dette er rekord for denne type kurser, og der har været stor efterspørgsel og ventelister på disse udsolgte events.En meget væsentlig årsag til succesen er at vi benytter Steen Garset som instruktør og underviser. Steens indgang til materialet og hans facon gør at begyndere i sporten føler sig trygge og hørt. En god blanding af teori og praksis gør undervisningen og kurset populært og Steen store erfaring og kendskab til cykelmiljøet gør at der altid kan komme en relevant historie eller to. Jeg kan trygt anbefale Steen som underviser.

  Ejnar Bertelsen, Formand Nykøbing Sjælland Cykelmotion
  I Nykøbing Sjælland Cykelmotion har vi flere gange haft glæde af Steen Garset. Første gang var til en klubaften, hvor hovedemnet var køreteknik. Efterfølgende mødtes vi en aften på Værløse Flyveplads, hvor vi i praksis øvede det indlærte fra foredraget. Steen er fremragende både som instruktør og til at sætte ord på alt det vi gør –nok uden at tænke så meget over det. Herved opdager alle, at der er rigelig plads til forbedringer. Som Steen sagde: ” Dit cykleliv bliver aldrig det samme efter dette” –det har han helt ret i.Vi har også haft Steen på besøg til klubaftner hvor emner var bikefit, indstilling af cyklen, færdsel i trafikken og meget andet. Steen øser ud af sin kæmpe viden om cykling, noget vi alle fik stort udbytte af.Jeg kan varmt anbefale at invitere Steen Garset på besøg i jeres klub.Dog var der én ting hvor vi ikke var helt enige. Steen siger: ”Ud i medvind og hjem i modvind”. Hos os kan vi bedst lide det omvendte!

  ___________________________________________________________________

  ARRANGEMENTER
  TRÆNING.dk afholder foredrag og træning i klubber, foreninger og firmaer.Er du interesseret -så kontakt mig via mailformularen her på siden!

  Cykleteknik
  Gennemgang af færdigheder og øvelser, som vil udvikle en dygtig cyklist med sikker og effektfuld teknik.Foredragsaftenen kan evt. efterfølges af fælles træningsture, som så er 2. etape i temaet Cykleteknik. Demonstration og træning i hvordan det gøres!

  Bjergcykling for begyndere
  En gennemgang af, hvad man skal kunne på bjergveje –også gavnlig på flad vej i Danmark.Kontrol på nedkørslerTeknik i svingKadence og effektRestitutionForstå bremseteknik

  Gør det selv Bikefit
  Simpelt værktøj til indstilling af cyklen, så den passer til rytteren.Korrekt indstilling af udstyr.Undgå typiske fejl (og skader).Simple guidelines og sund fornuft.Hjælp til selvhjælp i klubben -bistå din træningsmakker med råd og vejledning.

  Træningsplanlægning
  Gennemgang af værktøjer til at sammensætte sit eget målrettede træningsprogram. Beskrivelse af intensitetszoner og relaterede øvelser.

  Effekt i cykling
  Hvad bruges effekten af vores pedaltråd til?En gennemgang af forskningsdata fra elitecyklister.

  Solidarisk cykling
  Snak om præmis for hvordan vi træner sammen i grupper. Metoder og adfærd for sikker cykling og rationel træning.

  Selvevaluering
  Selvevalueringsøvelse, som kan pege på de næste forhold eller færdigheder, der skal forbedres i bestræbelsen på at blive en bedre cykelrytter.

  Cykelmekanik
  Vedligehold af racercyklen.

  Cykelmekanik
  Effektiv servicering af din Mountainbike.

  Hvad har du brug for?
  – et længere forløb med træning og kursus for virksomheder, organisationer eller ehvervsnetværk? Vi lever af gode cykleoplevelser! Kontakt mig i mailformular her på siden.